Sai üsna ruttu otsa, arvestades et õhtul tegin ja hommikuks oli 1 tükk alles.. Ja see üks tükk oli seismisega läinud ainult paremaks- kate oli koogiga ühte läinud. :D
Igatahes, soovitan teha, kohvi kõrvale pidi ideaalne olema. Muide, Keili sõi ka väga hea isuga.:)
PORGANDIKOOK (toorjuustukattega)
Vaja läheb:
(Kate:)
*25 g võid
*1 dl tuhksuhkrut
*1 tl vanillisuhkrut
(Tainas)*100 g küpsetusmargariini
*2,5dl suhkrut
*300gr porgandeid
*3 muna
*3dl nisujahu
*1tl küpsetuspulbrit
*2tl kaneeli (jahvatatud)
Valmistamine:
(Kate:) Katte valmistamiseks sulata ja jahuta või. Lisa tuhksuhkur, vanillisuhkur ja toorjuust või läbi sõela hõõrutud kodujuust. Pane segu külma.
(Tainas:) Porgandid koorida ja riivida peenel riivil. Vahusta või koos suhkruga ning lisa ükshaaval munad ning segada ühtlaseks. Seejärel lisa riivitud porgandid.
Sega jahu, küpsetuspulber ja kaneel ning lisa kuivainetesegu taignale.
Tainas panna u 24cm läbimõõduga vormi ning küpsetada 175 kraadi juures ahju alaosas umbes 40 minutit, kuni kook on pealt veidi krõbe ja pruun.
Veidi jahtunud kook kummuta vormist välja ja lase jahtuda. Jahtunud koogile määri juustukreem.
Enne serveerimist hoia jahedas, et maitsed ühtlustuksid.
Head isu! :)
No comments:
Post a Comment