Tuesday, June 9, 2015

Pitsakorvid, juustu-peekonisaiad. singi-sibula-juustukartulid :)

PITSAAMPSUD

Eeskuju võtsin siit:



Variante on palju, aga ise teen nii: 

1. Tortillast teen parajad ringid. (tassiga joon ette, kääridega lõikan välja mitu korraga)
(Lavašš jääb liiga õhuke nendeks, tortilla on hea)
2. Panen ringid muffinipanni aukudesse. 
3. Alla ketšup, siis vahest pitsamaitseainet peale
4. Suitsuvorsti kuubikud + kindlasti ka pisikesed sibulakuubikud (või pane mida iganes soovid)
5. Peale ohtralt juustu
6. Ahju küpsema, piisab sellest ajast kui juust on pealt ilus ja tortillaääred veidi pruunikamad, siis ongi valmis. 

Sobib söömiseks nii kohe kuumalt kui ka järgmisel päeval külmana. Mõnusad ampsud. :) 






JUUSTU-PEEKONISAIAD

Eeskuju võtsin siit ja suht samamoodi tegime ka. Kadusid taldrikult kiirelt, kuid esimene valmistuskord ongi siiani ka viimaseks jäänud.


1. Rulli saiad õhemaks. 
2. Peale läheb juustuviil, parim on need kiledes toastijuustud jms. Sulatatud juust ehk nendes pakkides? Ei teagi mis nende nimeks on, aga välimusel aru küll saada. :) 
3. Sai rulli, ümber peekon ja hambaorgiga kinni. 
4. Ahju kuniks sai nats krõbe ja juust sulanud. :) 

Head isu! 






SINGI-JUUSTU-SIBULAKARTULID
Eeskuju: 



 1. Tee kartulitesse lõhed sisse.
 NB! Nüüd juba võib soola panna, muidu võib juhtuda, et ununeb ära, nagu mul juhtus. :D
2. Lõhede vahele sibulakettad ja peekoniviilud
3. Pintselda õliga
4. Küpsetada 170-180kraadi juures umbes 30 minutit. Jälgi, et kartul tooreks ei jääks!
5. Puista üle juustuga ja pista veel u 10ks minutiks ahju! :)

Head isu!





No comments:

Post a Comment